Kérdésed van? [email protected]

expressz detox Jógakihívás

4. oktató videó

Habár e-mailben is megkapod a videókat, számtalan olyan tartalommal készülünk a zárt Facebook csoportban, amit nem kapsz meg e-mailben. Megéri jelen lenned! Több száz vállalkozó kedvű tagunk van a csoportban, ez azt is jelenti, hogy rengeteg anyukának vannak hasonló problémái, elakadásai, mint neked, és hasonló célokért küzdötök.

Sokkal nagyobb lendületben tudod végigvinni a kihívást, ha azt látod, hogy a többiek is csinálják a gyakorlatokat és ugyanolyan kérdéseket tesznek fel, mint ami a te fejedben is megfordul. Ráadásul így mások kérdéseiből te is tudsz tanulni, ami szintén óriási érték!

Akár te teszed fel a kérdéseket, akár mások, a válaszok szuperhasznosak lesznek neked! Így, ha nem szeretsz több száz ember előtt kérdést feltenni (pedig nincs buta kérdés, szóval csak támogatni tudunk benne! ), akkor is megkaphatod a válaszaidat. Sőt akár anonim módon is felteheted a kérdésed a csoportban, ha bepipálod, hogy névtelenül posztolsz. 

Gyere, csatlakozz te is az Expressz Detox Jógakihívás zárt csoporthoz, és indítsuk el együtt a méregtelenítő folyamatokat! 🙂